NIEUW BOEK GUY DUBOIS: BEVRIJDING & ZELFREALISATIE

De Aṣṭāvakra Gītā voert de lezer of toehoorder voorbij de grenzen van zijn conventioneel denken. Het is een tocht naar het onbekende—een innerlijke reis die hem uitnodigt om de beperkingen van zijn intellect te overstijgen en de subtiele lagen van zijn bewustzijn te verkennen.

Deze verzen roepen op tot een diepgaande zelfreflectie, waarbij de queeste niet slechts een intellectuele exercitie is, maar vooral een transformerende ontwakingservaring.

In de wereld van advaita vedānta gaat het niet zozeer om het absorberen van filosofische concepten, maar om het belichamen van de waarheden die deze concepten vertegenwoordigen.

Dit Lied is een oproep om voorbij de oppervlakkigheid van woorden te gaan en de diepte van directe experiëntiële ervaring te omarmen. De Aṣṭāvakra Gītā nodigt uit om het mysterie van het bestaan te ontsluieren door de nevel van onwetendheid en zelfbegoocheling weg te nemen.

Het hart van de beoefening die in deze verzen voorgesteld wordt, reikt veel verder dan loutere kennis, rituelen en dogma’s. Het suggereert om onszelf te beschouwen vanuit het perspectief van Puur Bewustzijn, om zo de dualiteit van het begrensde, belichaamde, individuele ‘zelf’—het ‘ikje’ waarmee de onwetende mens zich in de relatieve werkelijkheid identificeert—te overstijgen en de eenheid van alle dingen te realiseren.

Je kan dit boek gratis downloaden door te klikken op bovenstaande coverfoto.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.